Flaman webáruház logója

Cégünkről

Cégünk több mint 40 éves tapasztalattal, 1971 óta gyárt kárpitozott bútorokat. Telephelyünk 2000-óta Székesfehérvártól 10 km-re, Pátkán, a Vargahegyen található. Közel 1000 négyzetméteren gyártjuk termékeinket. Bútoraink a legnagyobb precizitással a bútorvázak elkészítésétől, az előkészítésen át a kárpitozásig helyben készülnek, ezáltal garantálni tudjuk, hogy termékeink magas minőségben, folyamatos ellenőrzés alatt, szakemberek közreműködésével kerülnek a vásárló otthonába.

A folyamatos fejlesztéseknek köszönhetően ma már nem csak ülőgarnitúrákat, kanapékat, sarokülőket, hanem igény szerint egyedi bútorokat (konyhabútorok, beépített szekrények, gardróbok, irodabútorok, stb.) is készítünk a hagyományostól a modern stílusig.

Célunk, hogy bútorainkat ne csak magas minőségben hanem a lehető legkedvezőbb áron kínálhassuk. Termékpalettánkat folyamatosan a vásárlói igényekhez próbáljuk igazítani. Ennek eredményeképp ma több ezer, eddig elégedett vásárló élvezheti az általunk nyújtott kényelmet az egész országban!

Így hát Önnek sincs más tennivalója, mint otthonról kényelmesen megrendelje az Önnek tetsző, általunk forgalmazott termékek egyikét.

Vállaljuk továbbá irodák, intézmények, rendelők teljes körű bútorozását kedvező áron!
Amennyiben bármilyen kérdése lenne, forduljon hozzánk bizalommal, és ügyfélszolgálatunk örömmel áll az Ön rendelkezésére!
Ha ön kereskedő/üzletvezető és termékeink felkeltették figyelmét, nagyker árlistánkért forduljon hozzánk bizalommal!

Cégadatok

Cég: Flaman Bútor Manufaktúra Kft.

Telephely: 8092 Pátka, Vargahegyi út 0182/4

Adószám: 23898044-2-07

Telefonszám: 06 30 855 2535

E-mail: info@flamanbutor.hu

support

Skype hívás: flamanbutor

  • Kérdése van? Forduljon hozzánk bizalommal, ügyfélszolgálatunk készséggel áll az Ön rendelkezésére!
    Telefonszámunk: 06 30 855 2535

  • Kárpitozott bútoraink most új szövetválasztékkal rendelhetők!
  • Amennyiben nálunk vásárolja meg bútorát, értékhatártól függetlenül Székesfehérvár 10 km-es körzetében díjmentesen házhoz szállítjuk termékeinket!

  • Kövessen bennünket a Facebookon, hogy aktuális akcióinkról, újdonságainkról a leghamarabb értesülhessen!